Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
10 жовтня 2017 07:58

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався майже на рівні попереднього дня.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався майже на рівні попереднього дня.

Загалом у КПВВ було оформлено 33,4 тисячі осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7150 осіб та 995 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8030 осіб та 1480 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6500 осіб та 1255 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3405 осіб та 855 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8320 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» –30/70; «Мар’їнка» – 20/80; «Новотроїцьке» – 40/20; «Гнутове» – 35/15.

Минулої доби в КПВВ «Майорське» співробітники Держприкордонслужби виявили 2 громадян України із частково підробленими паспортними документами. Цих осіб передано співробітникам Національної поліції та направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення за підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили 2 автомобілі, якими через лінію розмежування перевозили аксесуари до мобільних телефонів, флеш-носії й біжутерію на загальну суму 9,5 тисяч гривень. Кім того, правоохоронці в одній із автівок виявили 100 грамів порошку білого кольору, який встановленим порядком передано представникам Національної поліції. Транспортні засоби, що слідували до неконтрольованої території та виявлений товар передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси